Ανακοινώσεις

  1. H "Consult Advertising & Promotion" συμμετείχε (7/6/2011) στην εκδήλωση της ΕΕΔΕΚΕ (Ένωση Επιχ/σεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντ. Ελλάδας) με θέμα: "Τρόφιμα και Ποτά. Χθες, σήμερα, αύριο. Πρακτικές Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας". Το θέμα της εισήγησης του εκπροσώπου της Consult, κ. Αλβέρτου Ρούσσου, ήταν: "Ο ρόλος του branding & design στο Marketing Mix

  2. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕΘ) 2016

Ευχαριστούμε την Επιστημονική Εταιρία Αναπνευστικών Διαταραχών και Βαρείας Νόσου καθώς και τον καθηγητή ΜΕΘ κο Επαμεινώνδα Ζακυνθινό, για την εμπιστοσύνη τους να μας αναθέσουν την διοργάνωση του 3ήμερου συνεδρίου.(4 εώς 6 Ιουνίου 2016)

 

3.  Στη Λάρισα το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής με την υποστήριξη της "Leonardo Conventions"

Το παράρτημα Λάρισας της ΕΕΦΙΕ, με πρόταση την οποία κατέθεσε στη διάρκεια των εργασιών του 22ου συνεδρίου στην Πάτρα, διεκδίκησε και πέτυχε, έπειτα από ψηφοφορία, την ανάθεση για την διοργάνωση του 23ου ΕΣΦΙΕ στη Λάρισα. Ο φάκελος διεκδίκησης θεωρήθηκε πλήρης από κάθε άποψη καθώς περιείχε στοιχεία, τόσο για το επιστημονικό μέρος της διοργάνωσης, όσο και πληροφορίες για την πόλη, την ευρύτερη περιοχή, τις δυνατότητες φιλοξενίας και λοιπών δραστηριοτήτων. Όπως επίσης και την εκδήλωση στήριξης των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, το Επιμελητήριο, η Ένωση ξενοδόχων κλπ. Ο φάκελος προετοιμάστηκε σε συνεργασία με το εξειδικευμένο γραφείο διοργάνωσης ιατρικών συνεδρίων, με έδρα τη Λάρισα, "Leonardo Conventions". Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την πόλη μιας και αναμένεται οι συμμετέχοντες να ξεπεράσουν τους 1.200 από όλη την Ελλάδα. Έτσι, με το πέρας του συνεδρίου, ανανεώθηκε το ραντεβού για 12-14 Μαϊου 2017, στη Λάρισα, η οποία θα φιλοξενήσει την κορυφαία επιστημονική διοργάνωση των φοιτητών της ιατρικής. Το 23ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας και 11ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών Ελλάδας ήταν ένα όνειρο το οποίο η ΕΕΦΙΕ Λάρισας κυνηγούσε για 10 χρόνια, από την τελευταία φορά που το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, και επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Έχοντας λοιπόν μπροστά πολύ δρόμο και αγώνα με πολλές ώρες δουλειάς και "τρεξίματος", ξεκινά το "στήσιμο" του 23ου ΕΣΦΙΕ, στο οποίο είναι προσκεκλημένη όλη η πόλη. Η ομάδα διεκδίκησης, διακρίνονται αριστερά & δεξιά οι εκπρόσωποι της Leonardo Conventios Ρούσσος Αλβέρτος & Τάσος Γούσιος και τα μέλη του συμβουλίου των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Λάρισας Τορλακόπουλος Κων/νος, Καραγιάννη Μαρία, Ζακυνθινός Γεώργιος, Σασών Ισαάκ.